Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα  κι έχοντας ως μέλημα την Υγεία των μαθητών και μαθητριών, εναρμονιστήκαμε -ως Σύλλογος Διδασκόντων- στις απαιτήσεις των καιρών μας και σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ξεκινήσει την Ασύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση.


Για την είσοδο στην «ηλεκτρονική τάξη» χρειάζεται εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Η προϋπόθεση αυτή δεν είναι επί του παρόντος απαραίτητη, αφού και χρονοβόρος είναι η διαδικασία και η είσοδος μεγάλου αριθμού χρηστών θα είχε ως αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία της πλατφόρμας. Παρόλο αυτά, όποιος /α επιθυμεί μπορεί να κάνει εγγραφή στο : https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php
Θα σας ζητηθεί ο Αριθμός μητρώου του μαθητή μαθήτριας που μπορείτε να τον βρείτε στον Έλεγχο Προόδου.


Η Ηλεκτρονική Τάξη του Σχολείου μας θα ανανεώνεται συχνά με μαθήματα σχετικά με την Ασύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και θα πρέπει να την επισκέπτεστε συχνά. θα προστίθενται καθημερινά νέοι σύνδεσμοι με μαθήματα.


Επαναλαμβάνουμε ότι η εγγραφή στο ΠΣΔ δεν είναι υποχρεωτική, αφού τα μαθήματα που δημιουργήσαμε στην πλατφόρμα είναι ΑΝΟΙΚΤΑ και δεν προϋποθέτει την εγγραφή σας.