Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Ανταποκρινόμενοι στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα  κι έχοντας ως μέλημα τήν υγεία των μαθητών και μαθητριών, εναρμονιστήκαμε -ως Σύλλογος Διδασκόντων- στις απαιτήσεις των καιρών μας και σας ενημερώνουμε ότι θα ξεκινήσουμε την Ασύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση.

Για την είσοδο στην «ηλεκτρονική τάξη» χρειάζεται εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Η προϋπόθεση αυτή δεν είναι επί του παρόντος απαραίτητη, αφού και χρονοβόρος είναι η διαδικασία και η είσοδος μεγάλου αριθμού χρηστών θα είχε ως αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία της πλατφόρμας. Παρόλο αυτά, όποιος /α επιθυμεί μπορεί να κάνει εγγραφή στο : https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php.

Θα ζητηθεί ο αριθμός μητρώου του μαθητή μαθήτριας που μπορείτε να τον βρείτε στον Έλεγχο Προόδου.

Η ιστοσελίδα του Σχολείου μας θα ανανεώνεται συχνά με πληροφορίες σχετικά με την Ασύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και θα πρέπει να την επισκέπτεστε συχνά.


Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι οδηγίες που έχουμε για τα μαθήματα είναι ότι θα είναι ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ , για τους μαθητές και τις μαθήτριες. Επαναλαμβάνουμε ότι η εγγραφή στο ΠΣΔ δεν είναι υποχρεωτική, αφού τα μαθήματα που δημιουργήσαμε στην πλατφόρμα είναι ΑΝΟΙΚΤΑ και δεν προϋποθέτει την εγγραφή σας.  


Παρακάτω σας αναγράφουμε τον σύνδεσμο που οδηγεί στη σελίδα με τις ηλεκτρονικές τάξεις του Σχολείου μας και θα προστίθενται καθημερινά νέοι σύνδεσμοι με μαθήματα.


Μαθήματα Ηλεκτρονικής Τάξης 10ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας –> https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=128